THE DEFINITIVE GUIDE TO SPORTURILE EXTREME

The Definitive Guide to sporturile extreme

The Definitive Guide to sporturile extreme

Blog Article

traseu predeal

Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si schi, Hotel CARMEN este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul treatment imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde treatment creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele high-quality folosite cat si prin serviciile de calitate pe treatment le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

Un fantastic hotel, cu o adevarata istorie in spate. Un punct de referina al Predealului in ceea ce privete ospitalitatea i bunul gust. Nu trebuie ratata ocazia de a sta la Carmen!

Direct Booking nu este responsabila de acuratetea informatiilor de mai sus si nu raspunde pentru eventualele neplaceri cauzate de acestea.

Micul dejun este foarte prost calitativ. In ultima zi ni s-a spus ca suntem putini asa ca ne vor aduce un platou la masa. am fost 3 adulti si un copil. am primit cate o felie de salam, jumatate de felie de sunca, oua si o felie de branza ( pentru adulti).

Totodată, rezervarea nu este confirmată și definitivă fileără un răspuns explicit din partea Hotel CARMEN. Vă rugăm selectați perioada rezervării dumneavoastră:

Oaspeţii care călătoresc în scop de afaceri vor găsi aici 2 săli de conferinţe echipate complet, care pot găzdui în total până la 500 de persoane.

În funcție de tort și de info de livrare aleasă, puteți comanda torturi on-line cu livare chiar și în aceeași zi. Information și intervalul orar în treatment putem să livrăm tortul în Predeal, o puteți alege când plasați comanda, după ce ați ales localitatea de livrare. predeal live Sortare preț

Comandă tort on the net, la domiciliu, în Predeal, indiferent dacă este un tort aniversar sau un tort personalizat este o oferta paste 2023 metodă swiftă de a experience o surpriză plăLoweră.

Noi am avut camera pe fata la soseaua principala si vreau sa zic ca noaptea se auzeau file rau camioanele care treceau cred ca nu au fost alese bn termopanele pt camerele de la sosea slab izolau fonic

Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism on the web din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi.

Harta si traseul de mai sus reprezinta instructiuni aproximative make automat si neverificate. Va rugam sa consultati o harta rutiera si sa verificati starea drumurilor inainte de a va incepe calatoria.

- micul dejun absolut acelasi in fiecare dimineata , fara vreo minima diferenta. Zona de servire a micului dejun foarte vezi mica si se aglomereaza extrem de tare. Nu poate deservi intreaga capacitate de cazare, oamenii sunt poftiti sa astepte im receptie pana se elibereaza o masa. - " spa" consist of o piscina mult prea mica pentru capacitatea de cazare a hotelului, cu 8 sezlonguri in whole + un jacuzzi cu capacitate de four persoane. -meniul restaurantului destul de limitat. - accesul la spa putin incomod:trebuie sa urci la etajul 3, apoi sa cobori pe o alta scara pana la parter si acelasi traseu la intoarcere sau traversezi restaurantul.

Gustarile calde de la micul dejun erau cam reci. Balconul este practic inutilizabil din cauza ca este foarte expus la zgomotul i privirile din strada spa hotel principala.

It is possible to e-mail the site operator to let them know you had been blocked. Please include things like Whatever you had been doing when this site came up and the Cloudflare hotel premier predeal Ray ID observed at the bottom of the website page.

Restaurantul proprietăţii serveşte preparate internaţionale, iar barul din hol oferă o gamă largă de băuturi. Pentru evenimente non-public, această proprietate are o sală de banchet cu 250 de locuri.

Report this page